Ira Kaspi LauluStudio
Laulun- ja äänenkäytön ohjausta sekä Estill Voice Training opetusta kaikentasoisille laulajille
Ira Kaspi LauluStudio
Ira Kaspi
Hinnasto
Kurssit
Vapaat Ajat
Toukokuu 2018
Estill Voice Training
Kurssit
Esiintymään
Ota yhteyttä
Kuvagalleria
Yksilötunnit
Paritunnit
Ryhmätunnit
Jazzlaulu
Hinnasto
LAULUTUNTEJA HELSINGISSÄ

Ira Kaspi LauluStudiossa
voit opiskella laulua yksilö- tai paritunneilla tai pienryhmässä. Voit itse valita opiskeletko säännöllisesti tai sarjamuotoisesti. Voit myös varata jokaisen pidettävän tunnin erikseen. Varatessasi kerralla useamman tunnin säästät yksittäisen tunnin hinnassa.

Parit tai pienryhmät voit rakentaa itse tai voit antaa ryhmien koonnin Ira Kaspi LauluStudion hallintaan.

Laskutus:
Laskutus tapahtuu tunnin/tuntien varauksen yhteydessä. Lasku on maksettava eräpäivään mennessä. Eräpäivän jälkeen laskuun lisätään 8,5 % viivästyskorko. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Lasku toimiteaan oppilaalle sähköisesti ellei toisin sovita. Ira Kaspi LauluStudio ei vastaanota käteisrahaa.

Peruutusehdot: 
Yksilötunnin voi siirtää veloituksetta, jos siitä ilmoittaa 3 vrk ennen tunnin ajankohtaa. Myöhemmin perutusta tunnista veloitetaan 50 % tunnin hinnasta, ellei oppilaalla ole osoittaa lääkärintodistusta sairauden johdosta. Saman vuorokauden aikana peruttu tai kokonaan peruuttamatta jätettyä tuntia ei voi hyödyntää myöhempänä ajankohtana. Tunnin hinta veloitetaan kokonaisuudessaan. Tunnin voi myös yrittää vaihtaa toisen oppilaan kanssa.

Pari- ja ryhmätunteja EI voi peruttaa. Oppilas vastaa näissä tapauksissa aina itse poisjääneestä tunnista. Kurssipaikan varannut voi perua paikkansa vain mikäli tilalle on osoittaa toinen oppilas.

Sairastapaukset:
Sairaana ei kannata tulla tunnille, koska pöpöt tarttuvat.