Ira Kaspi LauluStudio
Laulun- ja äänenkäytön ohjausta sekä Estill Voice Training opetusta kaikentasoisille laulajille
Ira Kaspi LauluStudioUutisetIra KaspiHinnastoKurssitVapaat AjatEstill Voice TrainingEsiintymäänOta yhteyttäKuvagalleria

Yksilötunnit
Paritunnit
Ryhmätunnit
Jazzlaulu
Hinnasto
LAULUTUNTEJA HELSINGISSÄ

Ira Kaspi LauluStudiossa
voit opiskella laulua yksilö- tai paritunneilla tai pienryhmässä. Voit itse valita opiskeletko säännöllisesti tai sarjamuotoisesti. Voit myös varata jokaisen pidettävän tunnin erikseen. Varatessasi kerralla useamman laulutunnin säästät yksittäisen laulutunnin hinnassa.

Laulutunti parit tai pienryhmät voit rakentaa itse tai voit antaa ryhmien koonnin Ira Kaspi LauluStudion hallintaan.

Laskutus:
Laskutus tapahtuu tunnin/tuntien varauksen yhteydessä. Lasku on maksettava eräpäivään mennessä. Eräpäivän jälkeen laskuun lisätään 8,5 % viivästyskorko. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Lasku toimiteaan oppilaalle sähköisesti ellei toisin sovita. Ira Kaspi LauluStudio ei vastaanota käteisrahaa.

Peruutusehdot: 
Yksilötunnin voi siirtää veloituksetta, jos siitä ilmoittaa 3 vrk ennen tunnin ajankohtaa. Myöhemmin perutusta tunnista veloitetaan 50 % tunnin hinnasta, ellei oppilaalla ole osoittaa lääkärintodistusta sairauden johdosta. Saman vuorokauden aikana peruttu tai kokonaan peruuttamatta jätettyä laulutuntia ei voi hyödyntää myöhempänä ajankohtana. Laulutunnin hinta veloitetaan kokonaisuudessaan. Laulutunnin voi myös yrittää vaihtaa toisen oppilaan kanssa.

Pari- ja ryhmätunteja EI voi peruttaa. Oppilas vastaa näissä tapauksissa aina itse poisjääneestä laulutunnista. Kurssipaikan varannut voi perua paikkansa vain mikäli tilalle on osoittaa toinen oppilas.

Sairastapaukset:
Sairaana ei kannata tulla tunnille, koska pöpöt tarttuvat.