Ira Kaspi LauluStudio
Laulun- ja äänenkäytön ohjausta sekä Estill Voice Training opetusta kaikentasoisille laulajille
Ira Kaspi LauluStudio
Ira Kaspi
Hinnasto
Kurssit
Vapaat Ajat
Toukokuu 2018
Estill Voice Training
Kurssit
Esiintymään
Ota yhteyttä
Kuvagalleria
Ira Kaspi
     


LAULUTUNTEJA HELSINGISSÄ

Olen opettanut laulua yli 20 vuotta. Ensimmäiset työpaikkani olivat Kokkolan ja Joensuun konservatoriot. Sittemin olin useita vuosia Helsingin pop&jazzkonservatorion palveluksessa, jossa toimin laulunlehtorina. Olen opettanut Sibelius-Akatemiassa vuodesta 2002 lähtien.
 Vuonna 2007 olin perustamassa Lohjalle yksityisen RytmiOmena musiikkikoulun, jonka johtajana toimin 10 vuotta. RytmiOmena musiikkikoulu on vuoden 2017 alusta osa musiikkikouluketju Demo/Jamkids musiikkikouluja.Olen kotoisin Helsingistä, Lauttasaaresta. Kenties tämän takia meri on minulle hyvin rakas ja vahva tunteenvangitsija. Laulun lisäksi pidän purjehduksesta, lenkkeilystä, tenniksestä, golfista, lukemisesta, kokkailusta ja erityisesti perheeni ja ystävieni kanssa jutustelusta ja kaiken sortin ajatusten vaihtamisesta.  

Olen kuulema aina laulanut. Pikkutyttönä istuin sänkyni laidalla kädessäni hyppynaru mikrofonina enkä olisi millään malttanut mennä nukkumaan, kun aina vaan oli joku laulu mielessä, mitä vielä olisi ollut kiva laulaa.

Levytin ensimmäisen kerran 15 -vuotiaana Syksyn Säveleen osallistuneen´Hei Kundi` kappaleen. Olen tähän mennessä julkaissut seitsemän CD-levyä, joista viimeisin ´You and the Night and the Music` julkaistiin kansainväliselle Prophone levymerkille.

  

Valmistuin vuonna 1990 Berklee College of Musicista Bostonista pääaineena solistinen laulu. Olen virallisesti sertifioitunut Estill laulupedagogiikkan opettaja Estill CMT (certified master teacher). Olen kiitollinen tämän upean ohjelman antamasta selkeästä struktuurista, joka on antanut arvokkaita työvälineitä niin itselleni laulajana kuin opettajana.

Ira Kaspi Laulustudio Laulutunteja Helsingissä

Erilaiset tehtävät laulunopetuksessa ovat laajentaneet näkökenttääni ja mahdollistaneet omaa kasvuani niin laulajana kuin opettajanakin. Uskon, että kaikki voivat oppia laulamaan niin halutessaan. Laulaminen on kivaa, rentouttavaa ja jännittävää. Laulu lohduttaa, riemastuttaa, innostaa ja vapauttaa.

Olen mielelläni osa Sinunkin laulumatkaasi - olit sitten vasta-aloitteleva varpu tai jo pitkään laulumatkaasi tehnyt ´kehäkettu`.

Laulun Iloa, Ira