Ira Kaspi LauluStudio
Laulun- ja äänenkäytön ohjausta sekä Estill Voice Training opetusta kaikentasoisille laulajille
Ira Kaspi LauluStudioUutisetIra KaspiHinnastoKurssitVapaat AjatEstill Voice TrainingEsiintymäänOta yhteyttäKuvagalleria

Ira Kaspi
     


LAULUTUNTEJA HELSINGISSÄ

Olen opettanut laulua yli 20 vuotta. Ensimmäiset työpaikkani olivat Kokkolan ja Joensuun konservatoriot. Sittemin olin useita vuosia Helsingin pop&jazzkonservatorion palveluksessa, jossa toimin laulunlehtorina. Olen opettanut Sibelius-Akatemiassa vuodesta 2002 lähtien.
 Vuonna 2007 olin perustamassa Lohjalle yksityisen RytmiOmena musiikkikoulun, jonka johtajana toimin 10 vuotta. RytmiOmena musiikkikoulu on vuoden 2017 alusta osa musiikkikouluketju Demo/Jamkids musiikkikouluja.


Ira Kaspi 

Olen kotoisin Helsingistä, Lauttasaaresta. Kenties tämän takia meri on minulle hyvin rakas ja vahva tunteenvangitsija. Laulun lisäksi pidän purjehduksesta, lenkkeilystä, tenniksestä, golfista, lukemisesta, kokkailusta ja erityisesti perheeni ja ystävieni kanssa jutustelusta ja kaiken sortin ajatusten vaihtamisesta.  

Olen kuulema aina laulanut. Pikkutyttönä istuin sänkyni laidalla kädessäni hyppynaru mikrofonina enkä olisi millään malttanut mennä nukkumaan, kun aina vaan oli joku laulu mielessä, mitä vielä olisi ollut kiva laulaa.

Levytin ensimmäisen kerran 15 -vuotiaana Syksyn Säveleen osallistuneen´Hei Kundi` kappaleen. Olen tähän mennessä julkaissut seitsemän CD-levyä, joista viimeisin ´You and the Night and the Music` julkaistiin kansainväliselle Naxos levy-yhtiön Prophone levymerkille.

  
 
 
           Ira Kaspi & Peter Engberg Duo            Ira Kaspi Jazz Diva Band
                           A Rose                        You and the Night and the Music

Valmistuin vuonna 1990 Berklee College of Musicista Bostonista pääaineena solistinen laulu. Olen virallisesti sertifioitunut Estill laulupedagogiikkan opettaja Estill EMT (Estill Master Trainer). Olen kiitollinen tämän upean ohjelman antamasta selkeästä struktuurista, joka on antanut arvokkaita työvälineitä niin itselleni laulajana kuin opettajana.

Ira Kaspi Laulustudio Laulutunteja Helsingissä
Ira Kaspi

Erilaiset tehtävät laulunopetuksessa ovat laajentaneet näkökenttääni ja mahdollistaneet omaa kasvuani niin laulajana kuin opettajanakin. Uskon, että kaikki voivat oppia laulamaan niin halutessaan. Laulaminen on kivaa, rentouttavaa ja jännittävää. Laulu lohduttaa, riemastuttaa, innostaa ja vapauttaa.

Olen mielelläni osa Sinunkin laulumatkaasi - olit sitten vasta-aloitteleva varpu tai jo pitkään laulumatkaasi tehnyt ´kehäkettu`.

Laulun Iloa, Ira