Ajankohtaista

Ajankohtaista

 

OPETUS LAULUSTUDIOLLA SYKSYLLÄ 2020 

Ira Kaspi opettaa syksyllä 2020 myös Metropolia Ammattikorkeakoulussa ja Teatterikorkeakoulussa. Laulutuntiaikoja on kuitenkin pyritty laittamaan runsaasti myös laulustudion tarjontaan.

Vapaat laulutuntiajat löytyvat linkin alta. https://www.irakaspi.fi/studio/vapaat-ajat/

Laskutus on pääasiassa siirretty Holvi verkkokauppaan. https://holvi.com/shop/irakaspilaulustudio/

KAIKKI OPETUS TOISTAISEKSI ETÄTUNTEINA Covid-19 epidemian takia!

Kaikki opetus Ira Kaspi LauluStudiolla toteutetaan tällä hetkellä etäopetuksena. Etäopetuksesta saatu palaute on ollut hyvin positiivista ja kannustavaa. Opetus toteutetaan Zoom alustalla, joka on osoittautunut todella toimivaksi tavaksi pitää tunteja. Tässä vaiheessa näyttää siltä, että tunnit pidetään etänä aina juhannukseen asti. Mikäli tilanteeseen tulee muutos siirrymme toki takaisin normaalikäytäntöön heti kun tilanne on turvallinen ja voimme näin toimia.

ETÄTUNNIT MYÖS JATKOSSA OSANA IRA KASPI LAULUSTUDION TARJONTAA

Etäopetuksesta tullut positiivinen palaute antaa aiheen tarjota etäopetuspalvelua myös jatkossa.  Tämä antaa myös muille kuin Helsinkiläisille erinomaisen yhteyden Ira Kaspi LauluStudion palveluihin. Tässä vaiheessa keskitymme yksilötunteihin, mutta jatkossa palvelu tulee kattamaan myös ryhmäopetusta.

 

ITALIAN LAULURETRIITTI MAALISKUUSSA 2021 

Kevään 2020 suunniteltu lauluretriittimatka Italian on siirretty vuodella eteenpäin toukokuulle 2021. Kevään 2021 kohokohta tulee olemaan Italiassa toteutettu Ira Kaspi LauluStudion tuottama laulumatka. Laulun lisäksi nautimme hyvästä ruoasta ja viinistä sekä henkeäsalpaavan kauniista maisemista. Retriitti pidetään aidossa italialaisessa 1200-luvulta peräisin olevassa Costagutin linnassa, joka sijaitsee vanhalla etruskialueella, vain tunnin matkan päässä Roomasta. Matkan tarkka ajankohta vahvistetaan. Jos matka kiinnostaa Sinua ole yhteydessä matkamyyjälle yksityiskohdista: asiakaspalvelu(at)arsmondo.fi

Lue Lisää

******

Kurssitoiminta laulustudiolla

- Estill Intro: sunnuntaina 10.1.2021 Lue lisää

- UUSI Estill harjoitusryhmä käynnistyy keväällä 2021 Lue lisää

- Musiikin perusteet laulajalle Lue lisää

- Laulukurssi aloittelijoille Lue lisää

 

UUTUUS: Pianotunteja laulustudiolla Lue lisää

Linnea Nieminen antaa laulustudiolla keväällä 30 min mittaisia pianotunteja aina tiistaisin: klo 16.30 - 17 - 17.30 ja 18.
Varaa oma aikasi kalenterista (Linnea: Piano)

 

******

International Jazz Voice Conference IJVC 2019

Ira Kaspi on valittu yhdeksi lunnoitsijaksi kansainväliseen IJVC konferenssiin lokauussa 2019. Iran aihe on: miten hyödyntää Estill laulunopetusmallia jazzlaulussa. Luento on work-shop muotoinen, jossa Ira työskentelee kahden jazzlauluajan kanssa.

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Click here to Troubleshoot.

Laulun Iloa!