Ajankohtaista

Ajankohtaista

 

ITALIAN LAULURETRIITTI JÄRJESTETÄÄN MARRASKUUSSA 2021. (vieritä alaspäin ja tutustu tarkemmin)

 

KESÄLLÄ 2021 LAAJA KATTAUS ESTILL KOULUTUSTA (etänä)

Tuleva kesä tarjoaa laajan kattauksen Estill koulutusta. Aloitamme Estill Introlla torstaina 27.5 klo 10.30-16. Introssa tutustutaan Estillmallin toimintaperiaatteisiin - sen 13:a äänikuvioon ja 6:een äänikvaliteettiin. Intron voi yhdistää seuraavan päivän perjantai 28.5. klo 10.30-16 laulupajaan, jolloin pääsee harjoittelemaan valitsemaansa laulua ja jossa voi saada vinkkejä sen harjoittamiseen.

Kesäkuussa on tarjolla harjoitusryhmiä, jossa harjoitellaan ohjatusti kaikkia figuureja ja kvaliteetteja ma -pe kahden viikon aikana kesäkuun alusta kuun puoliväliin klo 14-17 välillä. Voit valita osallistutko kaikkiin koulutuspäiviin tai oman aikataulusi/kiinnostuksesi mukaan yhteen tai useampaan.

Kesällä järjestetään myös Jazzlaulukurssi ja laulun alkeet kurssi aloittelijoille. Sopii myös hyvin henkilölle, joka on jo laulanut paljon, mutta kaipaa hieman lisää rohkaisua ja ideoita harjoitteluun.

 

OPETUS LAULUSTUDIOLLA KEVÄÄLLÄ 2021

Ira Kaspi opettaa keväällä 2021 myös Metropolia Ammattikorkeakoulussa. Laulutuntiaikoja on kuitenkin pyritty laittamaan runsaasti myös laulustudion tarjontaan.

Vapaat laulutuntiajat löytyvat linkin alta. https://www.irakaspi.fi/studio/vapaat-ajat/

Laskutus on pääasiassa siirretty Holvi verkkokauppaan. https://holvi.com/shop/irakaspilaulustudio/

KAIKKI OPETUS TOISTAISEKSI ETÄTUNTEINA Covid-19 epidemian takia!

Kaikki opetus Ira Kaspi LauluStudiolla toteutetaan tällä hetkellä etäopetuksena. Etäopetuksesta saatu palaute on ollut hyvin positiivista ja kannustavaa. Opetus toteutetaan Zoom alustalla, joka on osoittautunut todella toimivaksi tavaksi pitää tunteja. Seuraamme pandemiatilanteen kehitystä. Lähiopetukseen palataan, kun sen katsotaan olevan jälleen mahdollista.

ETÄTUNNIT MYÖS JATKOSSA OSANA IRA KASPI LAULUSTUDION TARJONTAA

Etäopetuksesta tullut positiivinen palaute antaa aiheen tarjota etäopetuspalvelua myös jatkossa.  Tämä antaa myös muille kuin Helsinkiläisille erinomaisen yhteyden Ira Kaspi LauluStudion palveluihin. Tässä vaiheessa keskitymme yksilötunteihin, mutta jatkossa palvelu tulee kattamaan myös ryhmäopetusta.

 

ITALIAN LAULURETRIITTI SYKSYLLÄ MARRASKUUSSA 2021 

Lauluretriitin ajankohdaksi on vahvistunut 1-7.11.2021. Varauksen yhteydessä maksetaan 200 €:n varausmaksu. Loppu laskutetaan matkan toteutuessa. Laulun lisäksi nautimme hyvästä ruoasta ja viinistä sekä henkeäsalpaavan kauniista maisemista. Retriitti pidetään aidossa italialaisessa 1200-luvulta peräisin olevassa Costagutin linnassa, joka sijaitsee vanhalla etruskialueella, vain tunnin matkan päässä Roomasta. Matkan yksityiskohdista ole yhteydessä matkamyyjään: asiakaspalvelu(at)arsmondo.fi

Lue Lisää

******

Kurssitoiminta laulustudiolla

- Estill Intro: torstaina 27.5.2021 Lue lisää

- UUSI Estill harjoitusryhmä käynnistyy syksyllä 2021 Lue lisää

- Musiikin perusteet laulajalle Lue lisää

- Laulukurssi aloittelijoille Lue lisää

 

UUTUUS: Pianotunteja laulustudiolla Lue lisää

Linnea Nieminen antaa laulustudiolla keväällä 30 min mittaisia pianotunteja aina tiistaisin: klo 16.30 - 17 - 17.30 ja 18.
Varaa oma aikasi kalenterista (Linnea: Piano)

 

******

International Jazz Voice Conference IJVC 2019

Ira Kaspi on valittu yhdeksi lunnoitsijaksi kansainväliseen IJVC konferenssiin lokauussa 2019. Iran aihe on: miten hyödyntää Estill laulunopetusmallia jazzlaulussa. Luento on work-shop muotoinen, jossa Ira työskentelee kahden jazzlauluajan kanssa.

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Hyvää laulupäivää tänäänkin🎶 ... Lue lisääPienennä

Kuvat henkilön ArsMondo julkaisusta ... Lue lisääPienennä

Comment on Facebook

Tästä tulee upea vko!

Jos osaat laulaa hyvin, näytellä ja tanssia jonkin verran ja jos vielä satut olemaan ’semisti’ henkilöhahmon look-alike niin tässäpä mahtava roolimahdollisuus. ’Oisinpa 25 vuotta nuorempi’🥳☂️ Meillä on kunnia ilmoittaa: Friends! The Musical Parody - näyttelijähaku on alkanut! ☂️

Musikaalin ensi-ilta on Aleksanterin teatterissa syksyllä 2022.

Lisätiedot täältä 👇
www.aleksanterinteatteri.fi/audition

Tervetuloa!
... Lue lisääPienennä

Jos osaat laulaa hyvin, näytellä ja tanssia jonkin verran ja jos vielä satut olemaan ’semisti’ henkilöhahmon look-alike niin tässäpä mahtava roolimahdollisuus. ’Oisinpa 25 vuotta nuorempi’🥳
Lataa lisää

Laulun Iloa!