Ajankohtaista

Ajankohtaista

ITALIAN LAULURETRIITTI MERENRANTAKAUPUNKI SALERNOON 24-30.10.2022

Merenrantakaupunki Salerno

Lauluretriitti sopii kaikille: kaikentasoiset laulajat ja laulunharrastajat aloittelijasta ammattilaiseen ovat tervetulleita mukaan.

Aktiivisen laulunharjoittelun  lisäksi nautimme ja maistelemme tietysti myös eteläitalialaisen ja Amalfin rannikon kulinaristisia herkkuja. Salernon  lumoava vanha kaupunki tarjoaa elämyksiä moneen makuun. Salernon rannassa kulkee rantabulevardi, jossa niin paikalliset kuin kaupungissa vierailevat käyskentelevät päivän jokaisena tuntina. Edessä siintää kimalteleva meri ja kaupungista alkava Amalfin rannikkko. Kulttuurista kiinnostuneille Teatro Verdi tarjoaa oopperoita, baletteja ja konsertteja. Lauluretriittiviikko huipentuu viikon aikana harjoiteltuun loppukonserttiin, johon kaikilla lauluretriittiläisillä on mahdollisuus osallistua. Tällä retriitillä emme siis ole hiljaa.

  • Huolenpito ja lämmin ilmapiiri oli vertaansa vaille - matka näytti vetäjiltään. Opetus oli hyvin intensiivistä. Retriitillä ei todellakaan pelkästään `lauleskeltu` 
  • Erinomaiset ohjaajat, hyvät yhteistunnit ja ääniharjoitteet. Matka vastasi odotuksiani ja haaveitani!

Tutustu tarkemmin lauluretriitin ohjelmaan täältä!

 

SYKSYN 2022 LAULUTUNNIT OVAT NYT MYYNNISSÄ JA VAPAAT AJAT LÖYTYVÄT NETTIKALENTERISTA!

Vapaat laulutuntiajat löytyvat linkin alta. https://www.irakaspi.fi/studio/vapaat-ajat/

Laulutunnit ja laulutuntipaketit sekä ryhmäpaikat voi hankkia kätevästi Holvi verkkokauppasta. https://holvi.com/shop/irakaspilaulustudio/

ETÄTUNNIT MYÖS JATKOSSA OSANA IRA KASPI LAULUSTUDION TARJONTAA

Etäopetuksesta tullut positiivinen palaute antaa aiheen tarjota etäopetuspalvelua myös jatkossa.  Tämä antaa myös muille kuin Helsinkiläisille erinomaisen yhteyden Ira Kaspi LauluStudion palveluihin. Tässä vaiheessa keskitymme yksilötunteihin, mutta jatkossa palvelu tulee kattamaan myös ryhmäopetusta.

 

Kurssitoiminta laulustudiolla

- Estill Intro: maanantaina 15.8.2022 Lue lisää

- Estill harjoitusryhmät Lue lisää

- Jazzlaulukurssi

- Musiikin perusteet laulajalle Lue lisää

- Laulukurssi aloittelijoille Lue lisää

 

PIANOTUNTEJA LAULUSTUDIOLLA: Lue lisää

Linnea Niemisen johdolla voi opiskella pianonsoittoa tiistaisin klo 16.30-20.45 välillä. Pianotunnit ovat 45 min mittaisia.
Katso vapaat pianotuntiajat kalenterista (Piano)

 

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

Ihana idea!!!

🎄JOULU TULEE TAAS🎄
Laulutunteja pukinkonttiin. Toimitamme lahjakortin tilaamaanne osoitteeseen ja osoittamallenne henkilölle. Lahjakortin voi tilata alla olevasta linkistä. Lahjaksi voi valita yksittäisen tunnin tai laulutuntipaketin.

holvi.com/shop/irakaspilaulustudio/section/lahjakortit/
... Lue lisääPienennä

🎄JOULU TULEE TAAS🎄
Laulutunteja pukinkonttiin. Toimitamme lahjakortin tilaamaanne osoitteeseen ja osoittamallenne henkilölle. Lahjakortin voi tilata alla olevasta linkistä. Lahjaksi voi valita yksittäisen tunnin tai laulutuntipaketin.

https://holvi.com/shop/irakaspilaulustudio/section/lahjakortit/
Lataa lisää

Laulun Iloa!