Ajankohtaista

Ajankohtaista

Keväällä 2020 Italiaan

Kevään 2020 kohokohta tulee olemaan Italiassa toteutettu Ira Kaspi LauluStudion tuottama laulumatka. Laulun lisäksi tietysti nautimme hyvästä ruoasta ja viinistä sekä henkeäsalpaavan kauniista merimaisemista. Kannattaa siis jo ennakkoon varata kalenterista viikko 21 tätä laulumatkaa varten.

******

Linnea aloitti Ira Kaspi LauluStudion opettajana syksyllä 2019
Linnea Nieminen on laulaja, laulunopettaja ja muusikko, joka on erikoistunut jazziin ja rytmimusiikkiin. Hän on opiskellut Sibelius-Akatemiassa jazzmusiikkia sekä musiikkikasvatusta.

******

International Jazz Voice Conference IJVC 2019

Ira Kaspi on valittu yhdeksi lunnoitsijaksi kansainväliseen IJVC konferenssiin lokauussa 2019. Iran aihe on: miten hyödyntää Estill laulunopetusmallia jazzlaulussa. Luento on work-shop muotoinen, jossa Ira työskentelee kahden jazzlauluajan kanssa.

******

Kurssitoiminta laulustudiolla

Syksy 2019 alkaa vilkkasti paitsi yksilölaulunopetuksen myös ryhmäopetuksen ja erilaisten kurssien muodossa. Jo toimintansa vakiinnuttaneet Estill Laulunopetusmallin harjoitusryhmät jatkuvat. Tarjolla on sekä ryhmä uusille että jatkoryhmä jo vuoden käyneille oppilaille. Aiemmin pääasiassa kesäkurssina toteutettu jazzlaulukurssi otetaan nyt vakituiseen opetustarjontaan.

Uutuuksina LauluStudio tarjoaa mahdollisuuden opiskella musiikin perusteita, jotka on räätälöity erityisesti laulajien tarpeita vastaaviksi. Kurssilla opiskellaan säveltapilua, intervallitunnistusta, sointuoppia, rytmiikkaa sekä tutustutaan mm. mikrofonitekniikkaan ja äänentoistolaitteiden käyttöön. Uutuutena tarjoamme myös lauluryhmää, jossa opiskellaan äänenkäyttöä yhdessä ja erikseen sekä tutustutaan äänissä laulamiseen eli stemmalauluun eri tyylilajeissa.

******

 

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

10+1 ENNAKKOVARAAJAN ETU KEVÄÄLLE 2020! ... See MoreSee Less

10+1 ENNAKKOVARAAJAN ETU KEVÄÄLLE 2020!

1 day ago

Ira Kaspi LauluStudio

Keväällä 2020 LauluStudiolla tarjotaan musiikin perusteita laulajalle, laulun alkeisryhmää ja pianon yksityisopetusta. Näitä LauluStudiolla tulee opettamaan viehättävä Linnea Nieminen. Kurssikuvaukset ja aikataulut julkaistaan viikon sisällä👠 ... See MoreSee Less

Keväällä 2020 LauluStudiolla tarjotaan musiikin perusteita laulajalle, laulun alkeisryhmää ja pianon yksityisopetusta. Näitä LauluStudiolla tulee opettamaan viehättävä Linnea Nieminen. Kurssikuvaukset ja aikataulut julkaistaan viikon sisällä👠

DON’T MISS THE SHOW👠

Ira Kaspi LauluStudio goes
Hard Rock Cafe Helsinki
la 30.11.2019 klo 22

Tiiserinä Veera Rautialan säestysharkat Linnea Niemisen kanssa🎤🎹

Esiintyjät: Linnea Nieminen, Veera Rautiala ja Saga Sormunen.

www.irakaspi.fi
www.facebook.com/irakaspilaulustudio
www.estillvoice.com
Instagram: Ira Kaspi LauluStudio
... See MoreSee Less

Load more

Laulun Iloa!