Ajankohtaista

Ajankohtaista

KAIKKI OPETUS TOISTAISEKSI ETÄTUNTEINA!

Kaikki opetus Ira Kaspi LauluStudiolla toteutetaan tällä hetkellä etäopetuksena. Etäopetuksesta saatu palaute on ollut hyvin positiivista ja kannustavaa. Opetus toteutetaan Zoom alustalla, joka on osoittautunut todella toimivaksi tavaksi pitää tunteja. Tässä vaiheessa näyttää siltä, että tunnit pidetään etänä aina juhannukseen asti. Mikäli tilanteeseen tulee muutos siirrymme toki takaisin normaalikäytäntöön heti kun tilanne on turvallinen ja voimme näin toimia.

ETÄTUNNIT MYÖS JATKOSSA OSANA IRA KASPI LAULUSTUDION TARJONTAA

Etäopetuksesta tullut positiivinen palaute antaa aiheen tarjota etäopetuspalvelua myös jatkossa.  Tämä antaa myös muille kuin Helsinkiläisille erinomaisen yhteyden Ira Kaspi LauluStudion palveluihin. Tässä vaiheessa keskitymme yksilötunteihin, mutta jatkossa palvelu tulee kattamaan myös ryhmäopetusta.

Kesäkurssit 2020 (SIIRRETÄÄN)

Alkukesäksi suunnitellut kesäkurssit perutaan Coronaviruksen takia. Pyrimme sijoittamaan kurssit elokuulle ja ilmoitamme näistä mahdollisimman pian.

Kesäkuussa 2020 laulustudiolla on mahdollista osallistua laulun- ja jazzlaulun alkeiskursseille. Kurssit on suunnattu teille, jotka ette vielä ole opiskelleet laulua ja/tai jazzlaulua, mutta opetteleminen ja harrastuksen aloittaminen kiinnostaisi. Alkeiskurssilta on luontevaa jatkaa harrastusta yksilötunneilla syyskauden alkaessa.

LAULUN ALKEISKURSSILLA tutustumme omaan ääneemme. Tulemme tietoisiksi mm. siitä onko meillä tapana käyttää kiinteää vai huokoista ääntä, onko meillä tapana tuntea kiristystä esim kurkun alueella, kun käytämme ääntämme. Olemmeko luontaisesti äänekkäitä vai hiljaisia ja millä äänialueella äänemme luontaisesti parhaiten viihtyy. Kurssi antaa selityksen moneen asiaan, jota kenties olemme miettineet. Saamme myös tietoa ja käytännönnön harjoitteita, miten voimme kehittää omaa ääntämme ja tulla tietoisiksi siitä, miten ääni toimii.

Ajankohta: ma - to 1.4.6.2020 klo 10.30-14.30      Hinta: 250€ (sis alv 24 %)

JAZZLAULUN ALKEISKURSSILLA perehdymme jazzlaulun estetiikkaan. Suuntaamme huomion jazzrytmiikkaan ja -fraseeraukseen. Kuuntelemme jazzlaulajien esimerkkejä ja harjoittelemme jazzlauluun olennaisesti liittyviä tyylinmukaisia ilmaisutapoja ensin kuuntelemalla, sitten toistamalla ja lopuksi itse sijoittamalla omiin laulufraaseihin.

Ajankohta: ma - to 15-18.6.2020 klo 10.30-14.30    Hinta: 250€ (sis alv 24 %)

Kesäkurssit eivät vaadi aiempia opintoja. Jazzlaulukurssilla olisi hyvä, jos peruslaulutaito olisi olemassa. Jazzlaulukurssilla ei painoteta laulutekniikkaa, muissa tapauksissa kuin jos se olennaisesti liittyy harjoiteltavaan asiaan.

 

Italian lauluretriitti toukokuussa 2021 

Kevään 2020 suunniteltu lauluretriittimatka Italian on siirretty vuodella eteenpäin toukokuulle 2021. Kevään 2021 kohokohta tulee olemaan Italiassa toteutettu Ira Kaspi LauluStudion tuottama laulumatka. Laulun lisäksi nautimme hyvästä ruoasta ja viinistä sekä henkeäsalpaavan kauniista maisemista. Retriitti pidetään aidossa italialaisessa 1200-luvulta peräisin olevassa Costagutin linnassa, joka sijaitsee vanhalla etruskialueella, vain tunnin matkan päässä Roomasta. Matkan tarkka ajankohta vahvistetaan. Jos matka kiinnostaa Sinua ole yhteydessä matkamyyjälle yksityiskohdista: asiakaspalvelu(at)arsmondo.fi

Lue Lisää

******

Kurssitoiminta laulustudiolla

- Estill Intro: sunnuntaina 18.4.2020 Lue lisää

- UUSI Estill harjoitusryhmä käynnistyy syksyllä 2020 Lue lisää

- Musiikin perusteet laulajalle Lue lisää

- Laulukurssi aloittelijoille Lue lisää

 

UUTUUS: Pianotunteja laulustudiolla Lue lisää

Linnea Nieminen antaa laulustudiolla keväällä 30 min mittaisia pianotunteja aina tiistaisin: klo 16.30 - 17 - 17.30 ja 18.
Varaa oma aikasi kalenterista (Linnea: Piano)

 

******

International Jazz Voice Conference IJVC 2019

Ira Kaspi on valittu yhdeksi lunnoitsijaksi kansainväliseen IJVC konferenssiin lokauussa 2019. Iran aihe on: miten hyödyntää Estill laulunopetusmallia jazzlaulussa. Luento on work-shop muotoinen, jossa Ira työskentelee kahden jazzlauluajan kanssa.

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Ira Kaspi LauluStudio onnittelee Sagaa❤️

UUSI JULKAISU Saga Mast - Ääriviivat. Kuullostaa ihan kipeen hyvältä❤️
... Lue lisääPienennä

Video image

Comment on Facebook

Lataa lisää

Laulun Iloa!