Ajankohtaista

Ajankohtaista

Linnea aloittaa Ira Kaspi LauluStudion opettajana syksyllä 2019
Linnea Nieminen on laulaja, laulunopettaja ja muusikko, joka on erikoistunut jazziin ja rytmimusiikkiin. Hän on opiskellut Sibelius-Akatemiassa jazzmusiikkia sekä musiikkikasvatusta.

******

Ira Kaspi päätoimiseksi yrittäjäksi

Syksy alkaa Ira Kaspin kohdalla jännittävästi. Ira on toiminut yrittäjänä lähes 20 vuotta, mutta ollut samaan aikaan myös Sibelius-Akatemian palveluksessa. Syksystä alkaen Ira toimii päätoimisena yrittäjänä. Yritystoiminta jakautuu kahteen päätoimialaan. Iran omat esiintymiset laulajana ja laulunopetustoiminta Helsingin Töölön laulustudiolla.

******

International Jazz Voice Conference IJVC 2019

Ira Kaspi on valittu yhdeksi lunnoitsijaksi kansainväliseen IJVC konferenssiin lokauussa 2019. Iran aihe on: miten hyödyntää Estill laulunopetusmallia jazzlaulussa. Luento on work-shop muotoinen, jossa Ira työskentelee kahden jazzlauluajan kanssa.

******

Kurssitoiminta laulustudiolla

Syksy 2019 alkaa vilkkasti paitsi yksilölaulunopetuksen myös ryhmäopetuksen ja erilaisten kurssien muodossa. Jo toimintansa vakiinnuttaneet Estill Laulunopetusmallin harjoitusryhmät jatkuvat. Tarjolla on sekä ryhmä uusille että jatkoryhmä jo vuoden käyneille oppilaille. Aiemmin pääasiassa kesäkurssina toteutettu jazzlaulukurssi otetaan nyt vakituiseen opetustarjontaan.

Uutuuksina LauluStudio tarjoaa mahdollisuuden opiskella musiikin perusteita, jotka on räätälöity erityisesti laulajien tarpeita vastaaviksi. Kurssilla opiskellaan säveltapilua, intervallitunnistusta, sointuoppia, rytmiikkaa sekä tutustutaan mm. mikrofonitekniikkaan ja äänentoistolaitteiden käyttöön. Uutuutena tarjoamme myös lauluryhmää, jossa opiskellaan äänenkäyttöä yhdessä ja erikseen sekä tutustutaan äänissä laulamiseen eli stemmalauluun eri tyylilajeissa.

******

Keväällä 2020 Italiaan

Kevään 2020 kohokohta tulee olemaan Italiassa toteutettu Ira Kaspi LauluStudion tuottama laulumatka. Laulun lisäksi tietysti nautimme hyvästä ruoasta ja viinistä sekä henkeäsalpaavan kauniista merimaisemista. Kannattaa siis jo ennakkoon varata kalenterista viikko 21 tätä laulumatkaa varten.

 

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Tänään tämän aiheen aktiiviluennon ja demon valmistautumisen kimpussa. Tervetuloa kuuntelemaan Musiikkitalon Camerata saliin pe 4.10 klo 16.50 voiko Estill laulunopetusmallia mahdollisesti hyödyntää ja jos niin miten jazzlaulun saundimaailmassa tai mahdollisesti jopa rytmiikassa🎤IRA KASPI
- presenter, IJVC 2019 -

Workshop: How to use the Estill Model in jazz singing

Time and Date: October 4, 2019 (DAY 1), from 16.50-17.30

About:
Ira Kaspi is a Finnish jazz singer and recording artist. She graduated from Berklee College of Music in Boston in 1990 and she became a certified Estill Voice Training master trainer in 2017.

Ira Kaspi has released seven CD:s the last one on the international jazz label Naxos Prophone Records ’You and the Night and the Music’.

Ira has her roots in standard jazz repertoire, but she feels just as home performing her own original songs.

Ira now runs her own Voice studio in Helsinki specializing in jazz vocals and in the Estill Voice Training Model after teaching at the Sibelius-Academy in Helsinki for nearly 20 years and previously at the Helsinki Pop&Jazz Concervatory as well as continues her personal career as a singer.

Photo: Rimma Lillemägi
... See MoreSee Less

Tänään tämän aiheen aktiiviluennon ja demon valmistautumisen kimpussa. Tervetuloa kuuntelemaan Musiikkitalon Camerata saliin pe 4.10 klo 16.50 voiko Estill laulunopetusmallia mahdollisesti hyödyntää ja jos niin miten jazzlaulun saundimaailmassa tai mahdollisesti jopa rytmiikassa🎤

IRA KASPI LAULUSTUDION TEEMAVIIKKO 42
MA-PE 14-18.10.2019
Tervetuloa seuraamaan luentoja ja keskutelemaan äänenkäytöstä- ja hyvinvoinnista. Aiheita laulutekniikasta, äänifysiologiasta, äänenhuollosta, hengityksestä, Estill laulunopetusmallista, sävykkäästä laulusta, laulunopinnoista, musikaalilaulusta, roolihahmon merkityksestä lauluun, yhteen hiileen puhaltamisesta ja johtamistaitojen merkityksestä niin yksilönä kuin ryhmässäkin - niin ensemblessä kuin
purjeveneen kipparinakin Atlantilla.

LUENNOIMASSA:
IRA KASPI: aamunavaus äänelle, laulajan anatomia, volyymit laulussa, kuulostanko nasaalilta, laulajan tuki, twang, mitä Estill laulunopetusmalli on, interaktiiviset seurantatunnit, avoimet kokeilutunnit
HANNA HURSKAINEN: unelmasta ammatti - tähtenä musikaalissa
HANNA KAILA: laulua roolissa ja roolia laulussa
KIRSI VAALIO: hengitystä hallitsemalla hyvinvointia ja helppoutta lauluun
RAILI HONKANEN-KORHONEN: laulun ammattiopinnot
KAIJA-LEENA ALATALO: taiteilijan keidas - hyvinvointiluento
LINNEA NIEMINEN: muusikon taidot laulajalle
RAIJA ALA-PETERI: haaveena Atlantin yli purjehdus

ILMOITTAUDU ENNAKKOON: laulustudio@irakaspi.fi
Ilmoita mihin tilaisuuteen/tilaisuuksiin haluat ilmoittautua sähköpostitse. Ilmoittauneille vahvistetaan paikka ennen tilaisuutta. Paikat jaetaan ilmoittautuisjärjestyksessä.

www.irakaspi.fi
Ira Kaspi LauluStudio
www.estillvoice.com
Instagram: Ira Kaspi LauluStudio
... See MoreSee Less

Linnean eka opetuspäivä LauluStudiolla! ... See MoreSee Less

Linnean eka opetuspäivä LauluStudiolla!

5 days ago

Ira Kaspi LauluStudio

Mitäköhän on tulossa👠👠 ... See MoreSee Less

Mitäköhän on tulossa👠👠

ÄLÄ LAULAJA PELKÄÄ! Tule rohkeasti tutustumaan tänään klo 19 alkavaan matalan kynnyksen Musiikin Perusteet Laulajalle kurssiin. Voit päättää ensimmäisen kerran jälkeen haluatko jatkaa ryhmässä.

Ilmoittaudu ryhmään tai kokeilemaan:
laulustudio@irakaspi.fi

www.irakaspi.fi
... See MoreSee Less

ÄLÄ LAULAJA PELKÄÄ! Tule rohkeasti tutustumaan tänään klo 19 alkavaan matalan kynnyksen Musiikin Perusteet Laulajalle kurssiin. Voit päättää ensimmäisen kerran jälkeen haluatko jatkaa ryhmässä. 

Ilmoittaudu ryhmään tai kokeilemaan:
laulustudio@irakaspi.fi

www.irakaspi.fi
Load more

Laulun Iloa!