Ajankohtaista

Ajankohtaista

LAULUKURSSI SAARISTOMERELLÄ su - la 4. - 10.6.2023

Brännskär, Turun saaristo

Kesäkuussa Ira Kaspi LauluStudio toteuttaa viikonmittaisen laulukurssimatkan kauniiseen Turun saaristoon. Kohteemme on kaunis ja idyllinen Brännskär.

Laulukurssi sopii kaikille: kaikentasoiset laulajat ja laulunharrastajat aloittelijasta ammattilaiseen ovat tervetulleita mukaan.

Aktiivisen laulunharjoittelun lisäksi nautimme kauniin saariston tarjoamasta luonnosta ja maisemista. Liikkuminen saaren kauniissa maisemissa on rentouttavaa ja palkitsevaa.

Asumme Brännskäriin rakennetuissa mökeissä ja nautimme perinteisestä kotiruoasta. Viimeisenä iltana nautimme saaristolle tyypillisen juhlaillallisen, jonka pääosassa on luonnollisesti savukala.

pastedGraphic.png
Brännskär aamiainen

Retkipäivänä pääsemme purjehtimaan perinnelaivalla ja voimme näin nauttia saaristosta ja sen upeista maisemista myös meriltä päin katsottuna. Aamut pyrimme aloittamaan reippaasti kauniissa luonnossa liikkumalla ja meri-ilmaa hengittämällä.

Perinnelaivapuejehdus

 

Ira Kaspi ja Linnea Nieminen

Lauluohjelmaan kuuluu päivittäiset lauluharjoitteet, ohjelmiston harjoittelua, kuoro- ja säestysharjoituksia. Illat päätämme yhteiseen iltalaulutuokioon.

Laulukurssiviikko huipentuu viikon aikana harjoiteltuun loppukonserttiin, johon kaikilla osallistujilla on mahdollisuus osallistua.

Saapuminen Brännskäriin tapahtuu itsenäisesti lautalla Kirjaisten lauttasatamasta Falken nimisellä lautalla. Lauttasamaan ei ole julkista kuljetusta, joten sinne saavutaan omalla autolla tai kimppakyydeillä.

  • Huolenpito ja lämmin ilmapiiri oli vertaansa vaille - matka näytti vetäjiltään. Opetus oli hyvin intensiivistä - ei todellakaan pelkästään `lauleskeltu` 
  • Erinomaiset ohjaajat, hyvät yhteistunnit ja ääniharjoitteet. Matka vastasi odotuksiani ja haaveitani!
  • Lämmin ja sydämellinen opetustapa on auttanut pääsemään esiintymisjännityksestä

Laulunopetus: Ira Kaspi

Kuoronohjaus ja säestys: Linnea Nieminen

HINTA: 1.250 € sis alv

Hintaan sisältyy:

  • mökkimajoitus
  • ruokailut: aamupala, lounas, päivällinen ja iltatee (saapumispäivänä tarjoillaan päivällinen ja iltatee, lähtöpäivänä aamupala ja lounas)
  • opetus
  • perinnelaivapurjehdus

Varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu 250 €. Loppuosa laskutetaan, kun min 8 henkilöä on ilmoittautunut. Kurssille otetaan max 12 osallistujaa. ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!

Brännskärissa on mahdollista harrastaa myös mm. SUP lautailua ja kajakkimelontaa ja näihin voi saada ohjatun opastuksen. Saarella on myös mahdollista harrastaa paintballkisailua saaren metsikössä. Kaikki tarpeellinen varustus kuuluu osana osallistumiseen. Vapaaehtoiset harrastukset sovitaan erikseen saarella ja osallistujat maksavat nämä erikseen.

ILMOITTAUTUMISET JA KYSELYT: laulustudio@irakaspi.fi

 

ITALIAN LAULURETRIITTI SUUNNITTEILLA SYKSYLLE 2023

KEVÄÄN 2023 LAULUTUNNIT OVAT NYT MYYNNISSÄ JA VAPAAT AJAT LÖYTYVÄT NETTIKALENTERISTA!

Vapaat laulutuntiajat löytyvat linkin alta. https://www.irakaspi.fi/studio/vapaat-ajat/

Laulutunnit ja laulutuntipaketit sekä ryhmäpaikat voi hankkia kätevästi Holvi verkkokauppasta. https://holvi.com/shop/irakaspilaulustudio/

ETÄTUNNIT MYÖS JATKOSSA OSANA IRA KASPI LAULUSTUDION TARJONTAA

Etäopetuksesta tullut positiivinen palaute antaa aiheen tarjota etäopetuspalvelua myös jatkossa.  Tämä antaa myös muille kuin Helsinkiläisille erinomaisen yhteyden Ira Kaspi LauluStudion palveluihin. Tässä vaiheessa keskitymme yksilötunteihin, mutta jatkossa palvelu tulee kattamaan myös ryhmäopetusta.

 

Kurssitoiminta laulustudiolla

- Estill Intro: maanantaina 14.1.2022 Lue lisää

- Estill harjoitusryhmät Lue lisää

- Jazzlaulukurssi

- Laulukurssi aloittelijoille Lue lisää

 

PIANOTUNTEJA LAULUSTUDIOLLA: Lue lisää

Linnea Niemisen johdolla voi opiskella pianonsoittoa tiistaisin klo 16.30-20.45 välillä. Pianotunnit ovat 45 min mittaisia.
Katso vapaat pianotuntiajat kalenterista (Piano)

 

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

ShowReel🎬 ... Lue lisääPienennä

Comment on Facebook

Ihanasti toteutettu 🎵🎶🧡

Lataa lisää

Laulun Iloa!