BATAATTIKEITTO

Posted on Posted in Iran blogi, Reseptit

BATAATTIKEITTO

1 iso bataatti

3-4 porkkanaa

1 keltasipuli

3-4 valkosipulinkynttä

suolaa maun mukaan

mangocurrya, schrirachaa, kurkumaa

lehtipersiljaa

kookos- ja mantelimaitoa

vuohenjuustoa

valkosipuliöljyssä freesattuja leipäkuutioita

 

Kuori ja pilko vihannekset. Keitä pehmeiksi. Kaada keitinvesi pois (jätä jonkin verran vihannesten sekaan) ja soseuta.

Mausta sekä lisää kokoos - ja mantelimaito. Paista pari vuohenjuustopalaa/annos ja kuullota valkosipuliöljyssä 1 leipaviipale kuutioituna. Lisää nämä annoksen päälle ja nauti. Koristele tuoreyrteillä (minulla ei nyt ollut)

 

Jaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *